faq

Hoe installeer ik de bladerbare pdf op mijn eigen site

U krijgt uw bladerbare pdf als een zip-bestand. Na het uitpakken van dit bestand vind u de volgende bestanden en mappen:
mappenstructuur

De mappenstructuur kan afwijken van de bovenstaande afbeelding omdat deze afhankelijk is van de door u gekozen opties.
De handelswijze is echter altijd gelijk.
Upload alle mappen en bestanden naar een locatie naar keuze zonder de structuur te wijzigen. Bijvoorbeeld naar locatatie www.mijnsite.nl/brochure/
Vervolgens maakt u een link op de pagina waar u uw brochure wilt laten verschijnen naar het bestand index.html. In het bovenstaande voorbeeld zou dat dus worden: www.mijnsite.nl/brochure/index.html

Indien u ook voor de mobiele versie heeft gekozen, hoeft u geen aparte link te maken naar de mobiele versie.
Uw bladerbare pdf opent automatisch de mobiele versie als uw lezer via een mobiele telefoon uw blad benadert.

Mijn bestand is groter dan 32Mb. Wat nu?

De maximale grootte dat u kunt uploaden via het formulier is 32Mb. Als uw bestand groter is kunt het sturen via WeTransfer. Vermeld dan bij de bestelling de naam van het pdf-document.

Kan ik een eigen achtergrond toevoegen?

Ja, in de meeste templates wel! U kunt een eigen afbeelding of zelfs Flash als achtergrond meesturen. Houd er wel rekening mee dat Flash niet door alle apparaten ondersteund wordt. Stuur daarom ook een afbeelding mee die achter de Flash gezet wordt. Deze wordt dan getoond op apparaten die geen flash ondersteunen.

Kan de taal van de navigatieknoppen worden gewijzigd?

Ja! U kunt bij de bestelling aangeven in welke taal u de knoppen wilt hebben. Er komt voor de lezer een keuzemenu waar een taal gekozen kan worden.