­

responsive bladerbare pdf

mailservice van Flip-Service

Bij het uitkomen van uw nieuwe folder of catalogus wilt u natuurlijk dat uw (potentiële) klanten dit weten. Indien u zelf geen nieuwsbrief verstuurt kunnen wij dit voor u verzorgen. Op uw eigen landingspagina in onze cloud verzamelen wij nieuwe abonnees middels een inschrijfformulier dat bij uw online document getoond wordt. 

Meten is weten

De overzichtelijk mail in uw huisstijl wordt persoonlijk naar de abonnees verstuurd. Uiteraard meten wij hoeveel mensen de mail hebben gelezen en hoe vaak er naar uw publicatie is geklikt. Van iedere mailing ontvangt u na een afgesproken tijd een rapport

Privacy

Wij gebruiken uw klantenbestand enkel en alleen voor het versturen van uw eigen nieuwsbrieven! Wij behandelen het als vertrouwelijke informatie en zullen het nooit aan derden verstrekken op welke manier dan ook!

Eigen landingspagina

U krijgt een eigen pagina in uw huisstijl met een inschrijfformulier voor de notificatiedienst en/of nieuwsbrief. Binnen de webpagina is het mogelijk om de volgende menuitems op te nemen:

  • Link naar uw website
  • Link direct naar het bladerbare blad
  • Link naar informatie
  • Delen via sociale media

Belangrijk

De mailservice is alleen te bestellen indien u uw document in onze cloud host.
De door ons samengestelde nieuwsbrieven en mailinglijsten voldoen aan de codes die zijn vastgelegd in Code reclame via e-mail (CODE E-MAIL) 2012.

Wilt u meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

 

­